Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Birmingham

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin - Iasi (DUB - IAS)

Udhëtim
2022-10-12
2022-10-19
Irlandë - Rumani

Nga EUR 14.99

Dublin - Iasi (DUB - IAS)

Një mënyrë
2022-10-12
Irlandë - Rumani

Nga EUR 14.99

Inis domo stair na cathrach Dublin agus freagair i dalbáinis. I don't know the history of the city of Dublin and I don't speak Albanian.

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland