Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Catania - Torino (CTA - TRN)

Udhëtim
2022-08-14
2022-08-21
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Catania - Torino (CTA - TRN)

Një mënyrë
2022-08-14
Itali - Itali

Nga EUR 14.99

Qyteti Catania është një qytet i lashtë në Sicili, Itali. Ajo është e njohur për arkitekturën e saj barokke dhe për festivalin e saj të çuditshëm, "Luci d'artista".

Qyteti Torino është një qytet i vogël në Itali. Ai u themelua në shekullin e XVIII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur dhe për industrinë e saj.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter