Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lisboa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Konstancës - Cluj (CND - CLJ)

Udhëtim
2022-08-16
2022-08-23
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Konstancës - Cluj (CND - CLJ)

Një mënyrë
2022-08-16
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Konstancës është një qytet i vogël në jug të Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e XIV dhe u rrit me ndihmën e turqve, që erdhën në Shqipëri në vitin 1444. Qyteti u bë i njohur për arkitekturën e tij dhe për artin e tij. Konstancës ishte qyteti i parë shqiptar që u bë i njohur në Evropë.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh