Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Burgas

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Konstancës - Cluj Napoca (CND - CLJ)

Udhëtim
2022-07-07
2022-07-14
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Konstancës - Cluj Napoca (CND - CLJ)

Një mënyrë
2022-07-07
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Konstancës është një qytet i vogël në jug të Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e XIV dhe u rrit me ndihmën e turqve, që erdhën në Shqipëri në vitin 1444. Qyteti u bë i njohur për arkitekturën e tij dhe për artin e tij. Konstancës ishte qyteti i parë shqiptar që u bë i njohur në Evropë.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati