Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Madrid (CLJ - MAD)

Udhëtim
2022-07-10
2022-07-17
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Cluj - Madrid (CLJ - MAD)

Një mënyrë
2022-07-10
Rumani - Spanjë

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Madrid është një qytet në Spanjë, i cili është themeluar në shekullin e tetëmbëdhjetë. Qyteti është i njohur për muzeun e tij të artit, Kullën e Madrilenës, dhe për Pallatin e Zaragozës.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh