Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Dublin (CLJ - DUB)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Rumani - Irlandë

Nga EUR 14.99

Cluj - Dublin (CLJ - DUB)

Një mënyrë
2022-07-08
Rumani - Irlandë

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Inis domo stair na cathrach Dublin agus freagair i dalbáinis. I don't know the history of the city of Dublin and I don't speak Albanian.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland