Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Fira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Split

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Konstancës (CLJ - CND)

Udhëtim
2022-10-12
2022-10-19
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Cluj - Konstancës (CLJ - CND)

Një mënyrë
2022-10-12
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Konstancës është një qytet i vogël në jug të Shqipërisë. Ai u themelua në shekullin e XIV dhe u rrit me ndihmën e turqve, që erdhën në Shqipëri në vitin 1444. Qyteti u bë i njohur për arkitekturën e tij dhe për artin e tij. Konstancës ishte qyteti i parë shqiptar që u bë i njohur në Evropë.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland