Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Amsterdam (CLJ - AMS)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Rumani - Holanda

Nga EUR 14.99

Cluj - Amsterdam (CLJ - AMS)

Një mënyrë
2022-08-21
Rumani - Holanda

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Amsterdam is een stad in Nederland. De stad is ontstaan in de 12e eeuw en is uitgegroeid tot een van de grootste steden ter wereld. Amsterdam is een belangrijke handelsstad en heeft een rijke historie.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati