Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania - Bukuresht (CHQ - OTP)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Chania - Bukuresht (CHQ - OTP)

Një mënyrë
2022-08-21
Greqi - Rumani

Nga EUR 14.99

Chania is a city located in the north-west of Crete. It is the capital of the Chania regional unit. The city was founded in the late Minoan period (2nd millennium BC). Chania is a major tourist attraction, as it has a well-preserved Venetian old town, as well as a number of Byzantine churches.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright