Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mikonos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel - Bukuresht (BRU - OTP)

Udhëtim
2022-08-22
2022-08-29
Belgjikë - Rumani

Nga EUR 14.99

Bruksel - Bukuresht (BRU - OTP)

Një mënyrë
2022-08-22
Belgjikë - Rumani

Nga EUR 14.99

Bruksel është një qytet i vogël në Belgjikë. Ai u zhvillua nga një fshat i vogël në mes të shekullit të 19-të dhe të 20-të. Brukseli është kryeqyteti i Belgjikës dhe i BE-së.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati