Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Skiathos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bordo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel - Iasi (BRU - IAS)

Udhëtim
2022-08-17
2022-08-24
Belgjikë - Rumani

Nga EUR 14.99

Bruksel - Iasi (BRU - IAS)

Një mënyrë
2022-08-17
Belgjikë - Rumani

Nga EUR 14.99

Bruksel është një qytet i vogël në Belgjikë. Ai u zhvillua nga një fshat i vogël në mes të shekullit të 19-të dhe të 20-të. Brukseli është kryeqyteti i Belgjikës dhe i BE-së.

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh