Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona - Cluj (BCN - CLJ)

Udhëtim
2022-08-20
2022-08-27
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Barcelona - Cluj (BCN - CLJ)

Një mënyrë
2022-08-20
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Barcelona është një qytet i lashtë në Spanjë. Ajo u themelua në vitin 218 p.K. Në fillim, Barcelona ishte një qytet i vogël me pak banorë. Por, me kalimin e kohës, ajo u zgjerua dhe u bë qyteti më i populluar në Spanjë. Sot, Barcelona është qyteti më i madh në Spanjë dhe një nga qytetet më të populluara në Evropë.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery