Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubrovnik

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona - Cluj Napoca (BCN - CLJ)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Barcelona - Cluj Napoca (BCN - CLJ)

Një mënyrë
2022-07-08
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Barcelona është një qytet i lashtë në Spanjë. Ajo u themelua në vitin 218 p.K. Në fillim, Barcelona ishte një qytet i vogël me pak banorë. Por, me kalimin e kohës, ajo u zgjerua dhe u bë qyteti më i populluar në Spanjë. Sot, Barcelona është qyteti më i madh në Spanjë dhe një nga qytetet më të populluara në Evropë.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati