Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lisboa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Stokholm - Bukuresht (ARN - OTP)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Suedi - Rumani

Nga EUR 14.99

Stokholm - Bukuresht (ARN - OTP)

Një mënyrë
2022-08-21
Suedi - Rumani

Nga EUR 14.99

Stokholm është një qytet në Suedi, me rreth 1 milion banorë. Qyteti është themeluar në shekullin e 12-të, dhe ka qenë qendër e Perandorisë suedeze. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur, dhe është vendi ku zhvillohen edhe disa nga festivalet më të famshme të botës, si Festivali i Muzikës Europiane dhe Festivali i Filmave të Sundimit. Stokholm është një qytet i bukur, me arkitekturë të shkëlqyer, që ndodhet në Suedi. Qyteti është themeluar në shekullin e 12-të, dhe ka qenë qendër e Perandorisë suedeze. Qyteti është i njohur për festivalet e saj të mëdha, si Festivali i Muzikës Europiane dhe Festivali i Filmave të Sundimit.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci