Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Ibiza

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam - Bukuresht (AMS - OTP)

Udhëtim
2022-08-22
2022-08-29
Holanda - Rumani

Nga EUR 14.99

Amsterdam - Bukuresht (AMS - OTP)

Një mënyrë
2022-08-22
Holanda - Rumani

Nga EUR 14.99

Amsterdam is een stad in Nederland. De stad is ontstaan in de 12e eeuw en is uitgegroeid tot een van de grootste steden ter wereld. Amsterdam is een belangrijke handelsstad en heeft een rijke historie.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright