Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Alicante - Bukuresht (ALC - OTP)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Alicante - Bukuresht (ALC - OTP)

Një mënyrë
2022-07-08
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Alicante është një qytet në Spanjë, i cili është i njohur për plazhet e bukura, historinë e tij dhe kulturën.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright