Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mynihu

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Split - Bukuresht (SPU - OTP)

Udhëtim
2022-05-27
2022-06-03
Kroacia - Rumani

Nga EUR 14.99

Split - Bukuresht (SPU - OTP)

Një mënyrë
2022-05-27
Kroacia - Rumani

Nga EUR 14.99

Qyteti Split është një qytet i lashtë në brigjet e Adriatikut, në Kroaci. Qyteti u themelua më 295 p.e.sonë nga romakët dhe u bë qendër e prefekturës së Dalmacisë. Në shekullin e VI, Split u bë qendër e Perandorisë Bizantine. Në vitin 718, qyteti u pushtua nga turqit dhe u bë qendër e sanxhakut të tyre. Në vitin 1797, qyteti u aneksua nga Perandoria Austro-Hungareze. Në vitin 1918, qyteti u bë pjesë e Jugosllavisë. Në vitin 1991, qyteti u bë pjesë e Kroacisë.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati