Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Helsinki

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sibiu - Shtutgart (SBZ - STR)

Udhëtim
2022-08-13
2022-08-20
Rumani - Gjermani

Nga EUR 14.99

Sibiu - Shtutgart (SBZ - STR)

Një mënyrë
2022-08-13
Rumani - Gjermani

Nga EUR 14.99

Sibiun është një qytet në Shqipëri. Ai u themelua në shekullin e XII. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për festivalin e tij të filmit.

Shtutgarti është një qytet i vogël në Gjermani. Ai është i njohur për industrinë e tij të fuqishme dhe për arkitekturën e tij të bukur.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright