Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kefalonia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Olbia (OTP - OLB)

Udhëtim
2022-10-12
2022-10-19
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Olbia (OTP - OLB)

Një mënyrë
2022-10-12
Rumani - Itali

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Sotiraq, qyteti Olbia ka qenë një qytet i rëndësishëm i Gaditës. Ai ishte kryeqyteti i ilirëve të Gaditës dhe ishte i vendosur në bregdetin e jugut të Italisë. Qyteti është themeluar në shekullin e VI para Krishtit.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery