Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Larnaka (OTP - LCA)

Udhëtim
2022-07-08
2022-07-15
Rumani - Qipro

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Larnaka (OTP - LCA)

Një mënyrë
2022-07-08
Rumani - Qipro

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Larnaka is a city located in the southeast of Cyprus. It is the third largest city on the island and has a population of around 73,000 people. The city is known for its beautiful beaches, its Venetian castle, and its many churches.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright