Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht - Cluj Napoca (OTP - CLJ)

Udhëtim
2022-07-07
2022-07-14
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Bukuresht - Cluj Napoca (OTP - CLJ)

Një mënyrë
2022-07-07
Rumani - Rumani

Nga EUR 14.99

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh