Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oporto - Bukuresht (OPO - OTP)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Portugali - Rumani

Nga EUR 14.99

Oporto - Bukuresht (OPO - OTP)

Një mënyrë
2022-08-21
Portugali - Rumani

Nga EUR 14.99

Porto është një qytet në Portugali. Qyteti është themeluar në vitin 308 para Krishtit, dhe është një ndër qytetet më të vjetra në Evropë. Porto është qyteti më i populluar në Portugali dhe ka rreth 1.5 milion banorë.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland