Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Birmingham

nga € 14.99 Rezervoni tani

Timisoara

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madrid - Cluj (MAD - CLJ)

Udhëtim
2022-08-14
2022-08-21
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Madrid - Cluj (MAD - CLJ)

Një mënyrë
2022-08-14
Spanjë - Rumani

Nga EUR 14.99

Madrid është një qytet në Spanjë, i cili është themeluar në shekullin e tetëmbëdhjetë. Qyteti është i njohur për muzeun e tij të artit, Kullën e Madrilenës, dhe për Pallatin e Zaragozës.

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati