Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Athina

nga € 14.99 Rezervoni tani

Firenze

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion - Bukuresht (LYS - OTP)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Lion - Bukuresht (LYS - OTP)

Një mënyrë
2022-08-21
Francë - Rumani

Nga EUR 14.99

Lion është një qytet i lashtë në Shqipëri. Ai është ndërtuar në shekullin e XVIII-të. Qyteti Lion është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për historinë e tij të pasur.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland