Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Malaga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Athina

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi - Londra (IAS - LTN)

Udhëtim
2022-08-17
2022-08-24
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Iasi - Londra (IAS - LTN)

Një mënyrë
2022-08-17
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci