Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bilbao

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi - Dusseldorf (IAS - DUS)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Rumani - Gjermani

Nga EUR 14.99

Iasi - Dusseldorf (IAS - DUS)

Një mënyrë
2022-07-06
Rumani - Gjermani

Nga EUR 14.99

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

Düsseldorf ist eine Großstadt in Nordrhein-Westfalen. Sie liegt am Rhein und hat rund 600.000 Einwohner. Die Stadt wurde im Jahre 1135 erstmals urkundlich erwähnt. Bis zur Mitte des 19. Jahrhunderts war Düsseldorf eine kleine Stadt mit etwa 10.000 Einwohnern. Erst mit der Industrialisierung wuchs die Stadt rasant. Heute ist Düsseldorf eine bedeutende Wirtschafts- und Kulturstadt.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh