Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion

nga € 14.99 Rezervoni tani

Stokholm

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kopenhagën - Bukuresht (CPH - OTP)

Udhëtim
2022-07-05
2022-07-12
Danimarkë - Rumani

Nga EUR 14.99

Kopenhagën - Bukuresht (CPH - OTP)

Një mënyrë
2022-07-05
Danimarkë - Rumani

Nga EUR 14.99

Kopenhagen er en by i Danmark. Den er hovedstaden i Danmark og ligger på øen Sjælland. Kopenhagen er en af de ældste byer i Danmark og blev grundlagt i 1167.

Bukureshti është një qytet në Shqipëri. Ai u ndërtua në shekullin e XVIII-të. Bukureshti është qyteti më i madh në Shqipëri dhe qyteti më i ri në vend.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh