Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dubai

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj Napoca - Londra (CLJ - LTN)

Udhëtim
2022-07-06
2022-07-13
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca - Londra (CLJ - LTN)

Një mënyrë
2022-07-06
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright