Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Dubai

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Hamburg

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj - Kreta (CLJ - HER)

Udhëtim
2022-08-21
2022-08-28
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Cluj - Kreta (CLJ - HER)

Një mënyrë
2022-08-21
Rumani - Greqi

Nga EUR 14.99

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

Η πόλη της Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη και είναι η πρωτεύουσα της νήσου. Η πόλη είναι γνωστή για τους αρχαίους θρύλους και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ηρακλή. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αρχαία οικισμένα κτίριά της, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το Μοναστήρι του Αγίου Μάρκου.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter