Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Fira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Malaga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau - Londra (BCM - LTN)

Udhëtim
2022-07-04
2022-07-11
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Bacau - Londra (BCM - LTN)

Një mënyrë
2022-07-04
Rumani - Anglia

Nga EUR 14.99

Bashkimi i qytetit të Bacau ka një histori shumë të gjatë. Ai u themelua më 1243 nga banorët e zonës. Qyteti u rëndësishëm në shekullin XVIII, kur u ndërtua Rruga e madhe e Bacau-it, që lidhte qytetin me portin e Brăila-s. Në vitin 1859, Bacau u bë qyteti i parë në Rumani që u emancipua nga sundimi osman. Në vitin 1877, Bacau u bë qyteti i dytë në Rumani që u zgjidh problemi i pronave. Në vitin 1918, qyteti u bë qendër e rezistencës kundër pushtimit austro-hungarez. Në vitin 1940, Bacau u aneksua nga Italia fashiste. Pas luftës, qyteti u kthye në Rumani.

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh