Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Kefalonia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra është një qytet në Angli, i cili është themeluar në shekullin e 11-të. Qyteti është i njohur për shumë gjëra, siç janë: Big Beni, Tower of Londoni, Westminster Abbey dhe Hyde Parku.

14°C

Londra

13°C

e enjte

19°C 8°C

15°C

e premte

21°C 9°C

17°C

e shtunë

26°C 9°C

15°C

e diel

20°C 11°C

19°C

e hënë

25°C 13°C

17°C

e martë

23°C 13°C

15°C

e mërkurë

20°C 12°C

15°C

e enjte

19°C 12°C

16°C

e premte

20°C 13°C

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh