Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool

nga € 14.99 Rezervoni tani

Larnaka

nga € 14.99 Rezervoni tani

Η πόλη της Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη και είναι η πρωτεύουσα της νήσου. Η πόλη είναι γνωστή για τους αρχαίους θρύλους και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ηρακλή. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αρχαία οικισμένα κτίριά της, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το Μοναστήρι του Αγίου Μάρκου.

20°C

Heraklion

15°C

e enjte

22°C 9°C

17°C

e premte

23°C 11°C

15°C

e shtunë

23°C 9°C

16°C

e diel

23°C 9°C

16°C

e hënë

26°C 11°C

19°C

e martë

26°C 12°C

17°C

e mërkurë

25°C 10°C

20°C

e enjte

27°C 9°C

18°C

e premte

23°C 13°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter