Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mynihu

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bilbao es una ciudad situada en el norte de España. Fue fundada en el siglo XIII y tiene una población de unos 350.000 habitantes. La ciudad es conocida por su industria pesquera y por su puerto.

17°C

Bilbao

16°C

e enjte

23°C 12°C

18°C

e premte

24°C 15°C

21°C

e shtunë

31°C 14°C

21°C

e diel

31°C 15°C

21°C

e hënë

31°C 15°C

18°C

e martë

24°C 14°C

19°C

e mërkurë

26°C 13°C

19°C

e enjte

24°C 15°C

16°C

e premte

20°C 13°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati