Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lamezia Terme është një qytet në Itali, në provincën e Kalabrisë. Qyteti është themeluar në shekullin e XVIII-të, dhe është i njohur për termat e saj të bukura.

26°C

Lamezia

25°C

e mërkurë

35°C 16°C

24°C

e enjte

35°C 15°C

25°C

e premte

35°C 16°C

26°C

e shtunë

35°C 17°C

25°C

e diel

34°C 17°C

24°C

e hënë

35°C 16°C

26°C

e martë

36°C 17°C

25°C

e mërkurë

35°C 17°C

26°C

e enjte

36°C 17°C

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.