Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Qyteti Split është një qytet i lashtë në brigjet e Adriatikut, në Kroaci. Qyteti u themelua më 295 p.e.sonë nga romakët dhe u bë qendër e prefekturës së Dalmacisë. Në shekullin e VI, Split u bë qendër e Perandorisë Bizantine. Në vitin 718, qyteti u pushtua nga turqit dhe u bë qendër e sanxhakut të tyre. Në vitin 1797, qyteti u aneksua nga Perandoria Austro-Hungareze. Në vitin 1918, qyteti u bë pjesë e Jugosllavisë. Në vitin 1991, qyteti u bë pjesë e Kroacisë.

24°C

Split

18°C

e enjte

23°C 14°C

19°C

e premte

26°C 15°C

19°C

e shtunë

22°C 15°C

18°C

e diel

21°C 15°C

18°C

e hënë

21°C 15°C

19°C

e martë

22°C 16°C

19°C

e mërkurë

22°C 16°C

19°C

e enjte

22°C 16°C

19°C

e premte

22°C 16°C

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery