Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bordo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Rodos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubai

nga € 14.99 Rezervoni tani

Në Palma të Mallorca është një qytet i vogël në Spanjë. Ajo është e vendosur në ishullin e Mallorca, në Detin e Gadishullit Iberik. Qyteti është i njohur për bukurinë e tij natyrore dhe trashëgiminë kulturore.

27°C

Palma de Mallorca

27°C

e enjte

28°C 26°C

27°C

e premte

28°C 26°C

28°C

e shtunë

30°C 26°C

28°C

e diel

30°C 27°C

28°C

e hënë

29°C 27°C

28°C

e martë

30°C 27°C

29°C

e mërkurë

32°C 27°C

30°C

e enjte

32°C 28°C

30°C

e premte

32°C 28°C

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery