Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Helsinki

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Liverpool është një qytet në Angli, në veri të vendit. Qyteti u themelua në vitin 1207 si një qytet-kështjellë. Liverpooli u bë qytet i madh në shekullin e 19-të, kur u zgjerua me industrinë e përpunimit të mishit dhe të peshkut. Liverpooli është sot qyteti më i populluar në Angli dhe një nga qytetet më të mëdha në Evropë. Liverpool is a city in England, in the north of the country. The city was founded in 1207 as a city-castle. Liverpool became a great city in the 19th century, when it expanded with the meat and fish processing industry. Liverpool is today the most populous city in England and one of the largest cities in Europe.

14°C

Liverpool

16°C

e mërkurë

21°C 12°C

17°C

e enjte

22°C 14°C

19°C

e premte

23°C 15°C

18°C

e shtunë

23°C 14°C

17°C

e diel

19°C 15°C

16°C

e hënë

20°C 13°C

19°C

e martë

24°C 14°C

19°C

e mërkurë

23°C 16°C

19°C

e enjte

23°C 15°C

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery