Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sibiu

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Ishtoria e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe. Historia e qytetit të Iasit dhe përgjigjet në gjuhën shqipe.

23°C

Iasi

20°C

e enjte

30°C 12°C

19°C

e premte

29°C 14°C

20°C

e shtunë

25°C 15°C

18°C

e diel

22°C 14°C

16°C

e hënë

20°C 14°C

15°C

e martë

20°C 9°C

13°C

e mërkurë

18°C 8°C

11°C

e enjte

15°C 5°C

13°C

e premte

21°C 4°C

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright