Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Skiathos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Η πόλη της Ηρακλείου βρίσκεται στην Κρήτη και είναι η πρωτεύουσα της νήσου. Η πόλη είναι γνωστή για τους αρχαίους θρύλους και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ηρακλή. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αρχαία οικισμένα κτίριά της, όπως το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το Μοναστήρι του Αγίου Μάρκου.

28°C

Kreta

25°C

e mërkurë

33°C 17°C

25°C

e enjte

35°C 17°C

25°C

e premte

33°C 16°C

25°C

e shtunë

33°C 16°C

26°C

e diel

36°C 17°C

28°C

e hënë

36°C 18°C

30°C

e martë

35°C 25°C

28°C

e mërkurë

33°C 25°C

25°C

e enjte

30°C 19°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci