Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Firenze

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oslo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Në qytetin e Firencës, historia është e gjatë dhe e pasur. Ky qytet ka qenë i njohur për artin, kulturën dhe arkitekturën e tij të pasur. Gjatë shekujve, ai është bërë qendër e kulturës dhe e artit në Itali.

26°C

Firenze

17°C

e enjte

28°C 10°C

17°C

e premte

27°C 10°C

18°C

e shtunë

28°C 10°C

19°C

e diel

29°C 10°C

19°C

e hënë

30°C 12°C

20°C

e martë

31°C 12°C

19°C

e mërkurë

29°C 11°C

19°C

e enjte

27°C 13°C

21°C

e premte

29°C 14°C

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.