Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Split

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubai

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj Napoca is a city located in northwestern Romania. It is the capital of Cluj County and the 4th most populous city in Romania, with 324,576 inhabitants as of 2011. The city is situated in the historical region of Transylvania.

25°C

Cluj

17°C

e enjte

23°C 11°C

18°C

e premte

24°C 13°C

17°C

e shtunë

23°C 12°C

15°C

e diel

19°C 11°C

13°C

e hënë

19°C 9°C

13°C

e martë

19°C 8°C

12°C

e mërkurë

18°C 8°C

12°C

e enjte

19°C 7°C

12°C

e premte

19°C 5°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland