Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Stokholm është një qytet në Suedi, me rreth 1 milion banorë. Qyteti është themeluar në shekullin e 12-të, dhe ka qenë qendër e Perandorisë suedeze. Qyteti është i njohur për arkitekturën e saj të bukur, dhe është vendi ku zhvillohen edhe disa nga festivalet më të famshme të botës, si Festivali i Muzikës Europiane dhe Festivali i Filmave të Sundimit. Stokholm është një qytet i bukur, me arkitekturë të shkëlqyer, që ndodhet në Suedi. Qyteti është themeluar në shekullin e 12-të, dhe ka qenë qendër e Perandorisë suedeze. Qyteti është i njohur për festivalet e saj të mëdha, si Festivali i Muzikës Europiane dhe Festivali i Filmave të Sundimit.

17°C

Stokholm

12°C

e enjte

18°C 9°C

12°C

e premte

16°C 8°C

11°C

e shtunë

16°C 8°C

10°C

e diel

15°C 5°C

10°C

e hënë

14°C 6°C

9°C

e martë

14°C 4°C

9°C

e mërkurë

16°C 2°C

15°C

e enjte

24°C 5°C

14°C

e premte

19°C 7°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati