Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Timisoara

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Trapani është një qytet në Sicili, Itali. Qyteti u themelua në shekullin e XII dhe u rrit me ndihmën e Normanëve. Është qyteti më i vjetër në Sicili.

24°C

Trapani

30°C

e mërkurë

34°C 27°C

30°C

e enjte

35°C 27°C

30°C

e premte

34°C 26°C

30°C

e shtunë

34°C 27°C

29°C

e diel

33°C 27°C

29°C

e hënë

33°C 26°C

29°C

e martë

32°C 26°C

29°C

e mërkurë

32°C 26°C

29°C

e enjte

34°C 26°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci