Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife është një qytet në Spanjë, në ishullin e Tenerifes. Qyteti është i njohur për plazhet e bukura, klimën e përshtatshme dhe natyrën e pasur. Tenerife është edhe qyteti më i madh në ishullin e Tenerifes dhe qyteti më i populluar në Spanjë pas Madridit dhe Barcelonës.

34°C

Tenerife

27°C

e mërkurë

31°C 24°C

25°C

e enjte

28°C 23°C

25°C

e premte

28°C 22°C

25°C

e shtunë

29°C 22°C

24°C

e diel

27°C 22°C

24°C

e hënë

28°C 22°C

24°C

e martë

27°C 22°C

26°C

e mërkurë

29°C 23°C

27°C

e enjte

31°C 24°C

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh