Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Ibiza

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Nice

nga € 14.99 Rezervoni tani

Porto është një qytet në Portugali. Qyteti është themeluar në vitin 308 para Krishtit, dhe është një ndër qytetet më të vjetra në Evropë. Porto është qyteti më i populluar në Portugali dhe ka rreth 1.5 milion banorë.

24°C

Oporto

16°C

e enjte

24°C 9°C

17°C

e premte

25°C 11°C

17°C

e shtunë

22°C 12°C

15°C

e diel

22°C 10°C

13°C

e hënë

21°C 9°C

11°C

e martë

17°C 7°C

11°C

e mërkurë

18°C 6°C

14°C

e enjte

20°C 9°C

12°C

e premte

21°C 6°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci