Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Rodos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oporto

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lion është një qytet i lashtë në Shqipëri. Ai është ndërtuar në shekullin e XVIII-të. Qyteti Lion është i njohur për arkitekturën e tij të bukur dhe për historinë e tij të pasur.

29°C

Lion

19°C

e enjte

26°C 13°C

18°C

e premte

22°C 14°C

18°C

e shtunë

24°C 12°C

19°C

e diel

27°C 11°C

20°C

e hënë

27°C 14°C

21°C

e martë

28°C 14°C

17°C

e mërkurë

22°C 13°C

21°C

e enjte

28°C 13°C

19°C

e premte

27°C 15°C

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright