Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Parisi është një qytet i Francës. Ai u ndërtua në vitin 52 para Krishtit, nga romakët. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur, për bulevardet e tij, për muzeun e tij të famshëm dhe për katedralen Notre Dame.

25°C

Paris

15°C

e enjte

19°C 11°C

16°C

e premte

21°C 11°C

17°C

e shtunë

23°C 12°C

19°C

e diel

25°C 12°C

21°C

e hënë

26°C 16°C

21°C

e martë

28°C 15°C

17°C

e mërkurë

21°C 12°C

20°C

e enjte

25°C 13°C

17°C

e premte

19°C 16°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland