Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Parisi është një qytet i Francës. Ai u ndërtua në vitin 52 para Krishtit, nga romakët. Qyteti është i njohur për arkitekturën e tij të bukur, për bulevardet e tij, për muzeun e tij të famshëm dhe për katedralen Notre Dame.

18°C

Paris

22°C

e mërkurë

30°C 14°C

23°C

e enjte

30°C 16°C

25°C

e premte

33°C 19°C

23°C

e shtunë

30°C 19°C

26°C

e diel

34°C 19°C

25°C

e hënë

34°C 19°C

24°C

e martë

33°C 17°C

28°C

e mërkurë

38°C 20°C

28°C

e enjte

35°C 23°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati