Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Saragosa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dusseldorf

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel është një qytet i vogël në Belgjikë. Ai u zhvillua nga një fshat i vogël në mes të shekullit të 19-të dhe të 20-të. Brukseli është kryeqyteti i Belgjikës dhe i BE-së.

16°C

Bruksel

18°C

e mërkurë

25°C 10°C

20°C

e enjte

27°C 12°C

24°C

e premte

31°C 16°C

24°C

e shtunë

32°C 19°C

24°C

e diel

31°C 18°C

22°C

e hënë

29°C 17°C

21°C

e martë

30°C 15°C

25°C

e mërkurë

36°C 15°C

28°C

e enjte

40°C 21°C

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright