Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Firenze

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos is an island in the Ionian Sea. It is the third largest island in the Ionian Sea. Zakynthos is about 50 km long and 20 km wide. The capital of Zakynthos is the town of Zakynthos.

26°C

Zakynthos

19°C

e enjte

23°C 17°C

19°C

e premte

21°C 17°C

19°C

e shtunë

21°C 17°C

20°C

e diel

23°C 17°C

20°C

e hënë

22°C 18°C

20°C

e martë

24°C 18°C

20°C

e mërkurë

22°C 18°C

20°C

e enjte

22°C 19°C

20°C

e premte

22°C 19°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter